תבלינים- מלח כמון כורכום פפריקה חצי כפית לערך או לפי טעמכם . חצי שקית רוטב צלי , וכפית מרק עוף.
2-3 כפות סילן רצוי טבעי.
2-3 פטריות טריות חתוכות.
7-9תפוא קטנים (בשקית)
אופן ההכנה
1
את הצלי אני סוגרת עם מעט שמן חם במחבת מכל הצדדים.
2
מוציאה להתקררות קצרה ומכניסה לסיר מים לבישול, עם עלי דפנה בצל, סלרי ומעט פלפל. כשעה וחצי שעתיים.נועצים סכין אם היא חודרת בקלות סימן שזה מוכן. להוציא ולקרר למס שעות /לילה במקרר..
3
את מי הבישול לשמור בצד. נוסיף אותם לרוטב. .
4
להכנת הרוטב ;.
5
לפרוס את נתח הבשר לפרוסות (לא עבות).
6
לטגן את הבצל להוסיף התבלינים ולערבב .להוסיף הבשר לטגן שני צצדים להוסיף הפטריות והתפוא..
7
(את התפוא אני מבשלת כ 10 דק בנפרד לריכוך קצר)..
8
להוסיף מי הבישול ששמרנו בצד..שיכסו מעט את הצלי.(אפשרי להוסיף כרבע כוס יין אדום) .
9
לבשל על אש נמוכה בינונית.עד לריכוך הבשר והתפוא. לתקן תיבול..
10
לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש לצליה קלה. יוצא מעדןן . תהנו הילה💜.
1
את הצלי אני סוגרת עם מעט שמן חם במחבת מכל הצדדים.
2
מוציאה להתקררות קצרה ומכניסה לסיר מים לבישול, עם עלי דפנה בצל, סלרי ומעט פלפל. כשעה וחצי שעתיים.נועצים סכין אם היא חודרת בקלות סימן שזה מוכן. להוציא ולקרר למס שעות /לילה במקרר..
3
את מי הבישול לשמור בצד. נוסיף אותם לרוטב. .
4
להכנת הרוטב ;.
5
לפרוס את נתח הבשר לפרוסות (לא עבות).
6
לטגן את הבצל להוסיף התבלינים ולערבב .להוסיף הבשר לטגן שני צצדים להוסיף הפטריות והתפוא..
7
(את התפוא אני מבשלת כ 10 דק בנפרד לריכוך קצר)..
8
להוסיף מי הבישול ששמרנו בצד..שיכסו מעט את הצלי.(אפשרי להוסיף כרבע כוס יין אדום) .
9
לבשל על אש נמוכה בינונית.עד לריכוך הבשר והתפוא. לתקן תיבול..
10
לפני ההגשה להכניס לתנור שחומם מראש לצליה קלה. יוצא מעדןן . תהנו הילה💜.