קטגוריה בשר
כשרות כשר בשרי
דרגת קושי קל
כשרות: כשר בשרי
דרגת קושי: קל
מרכיבים
1בצל שחתוך וניכנס לתוך הבשר
אופן ההכנה
1
לוקחים סיר שמים כרוב ופלפלים נקיים מגרעיניים שמים מים ומתרתחים 20דק..
2
מוצאים שוטפים במים קרים..
3
לוקחים בשר שמים תבלנים תבלין לקציצות מלח ,פלפל שחור .
4
בצל חתוך דק כוסברה מערבבים עם ידיים טוב..
5
ממלאים כרוב וסוגרים כמו מעטפה וגמבות ממלאים..
6
לוקחים סיר שמים בצל חתוך דק מוסיפים שמן זית מטגנים עד לזהבה מוסיפים מים, פפריקה , ורסק,מלח פלפל שחור, כמון מרתחים ..
7
לוקחים תבנית פיירקס שמים ממולאים ושופכים מעל את הרוטב מכסים עם נייר כסף ולתנור שחומם ל200 מעלות לשעה. מוצאים נייר מוסיפים חימום ל220 ואופים עוד 15 דק ..
8
בתאבון..
1
לוקחים סיר שמים כרוב ופלפלים נקיים מגרעיניים שמים מים ומתרתחים 20דק..
2
מוצאים שוטפים במים קרים..
3
לוקחים בשר שמים תבלנים תבלין לקציצות מלח ,פלפל שחור .
4
בצל חתוך דק כוסברה מערבבים עם ידיים טוב..
5
ממלאים כרוב וסוגרים כמו מעטפה וגמבות ממלאים..
6
לוקחים סיר שמים בצל חתוך דק מוסיפים שמן זית מטגנים עד לזהבה מוסיפים מים, פפריקה , ורסק,מלח פלפל שחור, כמון מרתחים ..
7
לוקחים תבנית פיירקס שמים ממולאים ושופכים מעל את הרוטב מכסים עם נייר כסף ולתנור שחומם ל200 מעלות לשעה. מוצאים נייר מוסיפים חימום ל220 ואופים עוד 15 דק ..
8
בתאבון..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים