- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מתכון קל להכנה ... ללא צורך בשק או שקית קוקי
-
באחש- אורז ירוק עגול עם חתיכות בשר וירקות
-
-500 גרם בשר מס 2 חתוך לקוביות קטן
-
(אפשרי במקום חזה עוף חתוך לקוביות500 גרם)
-
-
-
-
1 בצל בינוני חתוך לקוביות
-
תבלינים
-
-
-
-
כפית זרעי כמון ( לא חייב)
אופן ההכנה
-
1
הוראות הכנה.
-
2
לטגן בצל להוסיף את הבשר חצי כף מלח חצי כפית פלפל שחור כף כמון ( חצי מכמות התבלינים) ולטגן 5-6 דקות על אש גבוהה .
-
3
להוסיף כוס מים ולבשל תקוביות בשר 55 דקות לפחות סגור עם מכסה..
-
4
לשים בבלנדר 2 חבילות כוסברה ועשבי תיבול ולטחון טוב טוב.
-
5
להוסיף לבלנדר חצי כוס מים ( כדאי שיטחן טוב ויצא צבע ירוק.).
-
6
אחרי 60 דקות של בישול הבשר להוסיף:.
-
7
3 כוסות אורז עגול ( לשטוף ולסנן טוב).
-
8
ואת הכוסברה והשמיר שטחנו בבלנדר.
-
9
( אפשר לקצוץ ביד ) אבל עדיף בלנדר בשביל הצבע שמוציא ....
-
10
להוסיף עוד 2 כוסות מים .
-
11
את יתר התבלינים כף מלח חצי כף פלפל שחור כף כמון (מה שנשאר להוסיף מכמות התבלינים).
-
12
וחצי כפית זרעי כמון ( לא חייב).
-
13
ועל אש בינונית נמוכה 30 דקות מכוסה .
-
14
ובתאבון😋💕.
-
15
.
1
הוראות הכנה.
2
לטגן בצל להוסיף את הבשר חצי כף מלח חצי כפית פלפל שחור כף כמון ( חצי מכמות התבלינים) ולטגן 5-6 דקות על אש גבוהה .
3
להוסיף כוס מים ולבשל תקוביות בשר 55 דקות לפחות סגור עם מכסה..
4
לשים בבלנדר 2 חבילות כוסברה ועשבי תיבול ולטחון טוב טוב.
5
להוסיף לבלנדר חצי כוס מים ( כדאי שיטחן טוב ויצא צבע ירוק.).
6
אחרי 60 דקות של בישול הבשר להוסיף:.
7
3 כוסות אורז עגול ( לשטוף ולסנן טוב).
8
ואת הכוסברה והשמיר שטחנו בבלנדר.
9
( אפשר לקצוץ ביד ) אבל עדיף בלנדר בשביל הצבע שמוציא ....
10
להוסיף עוד 2 כוסות מים .
11
את יתר התבלינים כף מלח חצי כף פלפל שחור כף כמון (מה שנשאר להוסיף מכמות התבלינים).
12
וחצי כפית זרעי כמון ( לא חייב).
13
ועל אש בינונית נמוכה 30 דקות מכוסה .
14
ובתאבון😋💕.
15
.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים