אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

517
צפיות

צלי בשר עם פיטריות

המתכון של
 צלי בשר עם פיטריות

מתכון קל טעים וקוצר מחמאות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר מספר 5
  • 6 בצלים קצוצים
  • שתי עלי דפנה
  • מעט פילפל אנגלי (5 או 6)
  • כורכום כפית
  • כף שטוחה סוכר חום
  • 1/4 כוס שמן שתי סלסלות פיטריות
  • טריות מה שאוהבים
אופן ההכנה
  • 1

    מבשלים את הבשר בשלמותו.


  • 2

    כשעה לקרר ולהכניס למקרר.


  • 3

    כמה שעות.


  • 4

    להוציא וליפרוס פרוסות יפות.


  • 5

    לקחת סיר רחב ושטוח לטגן את הבצלים מעט להוסיף את התבלינים.


  • 6

    ולטגן כדי לשחרר טעמים.. להוסיף.


  • 7

    את פרוסות הבשר להוסיף מים עד גובה.


  • 8

    הבשר להרתיח ולבשל על אש המוכה כשעתיים להוסיף את הפטריות ולבשל עוד עשרים דקות עד לצימצום הנוזלים .


  • 9

    יוצא מעדן להוסיף אורז בצד,,,,.


  • 10

    בתאבון !! .


1

מבשלים את הבשר בשלמותו.


2

כשעה לקרר ולהכניס למקרר.


3

כמה שעות.


4

להוציא וליפרוס פרוסות יפות.


5

לקחת סיר רחב ושטוח לטגן את הבצלים מעט להוסיף את התבלינים.


6

ולטגן כדי לשחרר טעמים.. להוסיף.


7

את פרוסות הבשר להוסיף מים עד גובה.


8

הבשר להרתיח ולבשל על אש המוכה כשעתיים להוסיף את הפטריות ולבשל עוד עשרים דקות עד לצימצום הנוזלים .


9

יוצא מעדן להוסיף אורז בצד,,,,.


10

בתאבון !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים