לןגן

צלי בשר עם פיטריות

מאת: יפה כהן, פורסם: 26/04/2019 | 00:22
 צלי בשר עם פיטריות

תקציר המתכון: מתכון קל טעים וקוצר מחמאות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הבשר בשלמותו

  2. כשעה לקרר ולהכניס למקרר

  3. כמה שעות

  4. להוציא וליפרוס פרוסות יפות

  5. לקחת סיר רחב ושטוח לטגן את הבצלים מעט להוסיף את התבלינים

  6. ולטגן כדי לשחרר טעמים.. להוסיף

  7. את פרוסות הבשר להוסיף מים עד גובה

  8. הבשר להרתיח ולבשל על אש המוכה כשעתיים להוסיף את הפטריות ולבשל עוד עשרים דקות עד לצימצום הנוזלים

  9. יוצא מעדן להוסיף אורז בצד,,,,

  10. בתאבון !!