מערבבים את מצרכי המישרה בקערה ומכניסים לתוכה את השוקיים, לשהייה של לילה במקרר .
3
מוציאים את השוקיים מהמישרה ומכניסים לתבנית אפייה. מחממים את התנור ל- 200 מעלות. אופים את השוקיים במשך 15 דקות והופכים אותם. אחרי 15 דקות נוספות יוצקים את המישרה לתבנית ומוסיפים עוד 1 כוס מיי ברז.
4
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים כ-3 שעות. במהלך האפייה כל 1/2 שעה הופכים את השוקיים לצד השני.
5
אפשר להוסיף למישרה 2 כפות רוטב סויה (אני לא הוספתי). שעה וחצי לפני סיום האפייה ניתן להוסיף תפוחי אדמה קטנים, חצויים ל-2, שייאפו עם השוקיים.
1
שוטפים ומייבשים את השוקיים.
2
מערבבים את מצרכי המישרה בקערה ומכניסים לתוכה את השוקיים, לשהייה של לילה במקרר .
3
מוציאים את השוקיים מהמישרה ומכניסים לתבנית אפייה. מחממים את התנור ל- 200 מעלות. אופים את השוקיים במשך 15 דקות והופכים אותם. אחרי 15 דקות נוספות יוצקים את המישרה לתבנית ומוסיפים עוד 1 כוס מיי ברז.
4
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים כ-3 שעות. במהלך האפייה כל 1/2 שעה הופכים את השוקיים לצד השני.
5
אפשר להוסיף למישרה 2 כפות רוטב סויה (אני לא הוספתי). שעה וחצי לפני סיום האפייה ניתן להוסיף תפוחי אדמה קטנים, חצויים ל-2, שייאפו עם השוקיים.