לןגן

שוקי אווז בתנור

מאת: מירי גולני, פורסם: 15/04/2019 | 13:50
שוקי אווז בתנור

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למישרה

אופן הכנה

  1. שוטפים ומייבשים את השוקיים

  2. מערבבים את מצרכי המישרה בקערה ומכניסים לתוכה את השוקיים, לשהייה של לילה במקרר

  3. מוציאים את השוקיים מהמישרה ומכניסים לתבנית אפייה. מחממים את התנור ל- 200 מעלות. אופים את השוקיים במשך 15 דקות והופכים אותם. אחרי 15 דקות נוספות יוצקים את המישרה לתבנית ומוסיפים עוד 1 כוס מיי ברז

  4. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים כ-3 שעות. במהלך האפייה כל 1/2 שעה הופכים את השוקיים לצד השני

  5. אפשר להוסיף למישרה 2 כפות רוטב סויה (אני לא הוספתי). שעה וחצי לפני סיום האפייה ניתן להוסיף תפוחי אדמה קטנים, חצויים ל-2, שייאפו עם השוקיים