אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,919
צפיות

דושפרה ,כיסוני בשר

המתכון של
דושפרה ,כיסוני בשר

קל להכנה אך דורש זמן וסבלנות.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • 4 בצלים
  • חצי כף מלח גס
  • חצי כף פפריקה
  • לבצק
  • חצי קילו קמח
  • כף מלח
  • ביצה
  • כוס (או כוס וחצי.. לפי הצורך) מים פושרים
  • רבע כפית שמרים יבשים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן בצל עד שקיפות להוסיף פפריקה ומלח..


  • 2

    רק לאחר התקררות של הבצל להוסיף אותו לבשר.


  • 3

    לבצק: .


  • 4

    לערבב קמח ,שמרים ,מלח. .


  • 5

    להוסיף ביצה ואז מים בהדרגה .


  • 6

    הבצק לא אמור להיות רך מדיי.


  • 7

    כשהבצד מוכן להניח להתפחה 10 דק' .


  • 8

    לרדד הכי דק שאפשר לקרוצ עיגולים, להכניס קצת מהבשר, ולעשות צורות..


  • 9

    לבשל במים מלוחים רותחים כ10 דק' רבע שעה בערך (:.


1

לטגן בצל עד שקיפות להוסיף פפריקה ומלח..


2

רק לאחר התקררות של הבצל להוסיף אותו לבשר.


3

לבצק: .


4

לערבב קמח ,שמרים ,מלח. .


5

להוסיף ביצה ואז מים בהדרגה .


6

הבצק לא אמור להיות רך מדיי.


7

כשהבצד מוכן להניח להתפחה 10 דק' .


8

לרדד הכי דק שאפשר לקרוצ עיגולים, להכניס קצת מהבשר, ולעשות צורות..


9

לבשל במים מלוחים רותחים כ10 דק' רבע שעה בערך (:.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים