תקציר המתכון: קל להכנה אך דורש זמן וסבלנות.
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן בצל עד שקיפות להוסיף פפריקה ומלח.
רק לאחר התקררות של הבצל להוסיף אותו לבשר
לבצק:
לערבב קמח ,שמרים ,מלח.
להוסיף ביצה ואז מים בהדרגה
הבצק לא אמור להיות רך מדיי
כשהבצד מוכן להניח להתפחה 10 דק'
לרדד הכי דק שאפשר לקרוצ עיגולים, להכניס קצת מהבשר, ולעשות צורות.
לבשל במים מלוחים רותחים כ10 דק' רבע שעה בערך (: