אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,009
צפיות

שפונדרה עם בטטה קסיבה ותפו״א

המתכון של
שפונדרה עם בטטה קסיבה ותפו״א

תבדיל קדרה מושלם

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר שפונדרה טרי מחולק למנות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים דק
  • בטטה קסביה
  • תפוא
  • בצל קטן שלם
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • מעט כורכום
  • פילדלפיה
  • טוסקנה
  • בהרת
  • כף סילאן
  • כף אבקת מרק פיטריות לא חייב
  • גיבעול קטן של רוזמרין
  • 5-6 כפות שמן
  • 5-7 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל הפרוס והשלם עם שמן עד להשחמה .


  • 2

    להוסיף את הבשר .


  • 3

    לטגן מכל הכיוונים .


  • 4

    להוסיף סילאן.


  • 5

    לערבב טוב .


  • 6

    להוסיף את הבטטה קסביה .


  • 7

    ולתבל בתבלינים .


  • 8

    להוסיף מים רותחים .


  • 9

    להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין.


  • 10

    לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך .


  • 11

    להוסיף בסוף הבישול תפו״א ולבשל עד שהוא רך .


  • 12

    הרוטב צריך להצטמצם ולהיות סמיך בעקבות הבישול הארוך ולא הרבה רוטב .


  • 13

    אצלי הילדים אוהבים הרבה רוטב אז שמה בהתאם מים כדי שישאר להם הרבה רוטב .


1

לטגן את הבצל הפרוס והשלם עם שמן עד להשחמה .


2

להוסיף את הבשר .


3

לטגן מכל הכיוונים .


4

להוסיף סילאן.


5

לערבב טוב .


6

להוסיף את הבטטה קסביה .


7

ולתבל בתבלינים .


8

להוסיף מים רותחים .


9

להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין.


10

לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך .


11

להוסיף בסוף הבישול תפו״א ולבשל עד שהוא רך .


12

הרוטב צריך להצטמצם ולהיות סמיך בעקבות הבישול הארוך ולא הרבה רוטב .


13

אצלי הילדים אוהבים הרבה רוטב אז שמה בהתאם מים כדי שישאר להם הרבה רוטב .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים