- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בשר שפונדרה טרי מחולק למנות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
כף אבקת מרק פיטריות לא חייב
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל הפרוס והשלם עם שמן עד להשחמה .
-
2
להוסיף את הבשר .
-
3
לטגן מכל הכיוונים .
-
4
להוסיף סילאן.
-
5
לערבב טוב .
-
6
להוסיף את הבטטה קסביה .
-
7
ולתבל בתבלינים .
-
8
להוסיף מים רותחים .
-
9
להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין.
-
10
לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך .
-
11
להוסיף בסוף הבישול תפו״א ולבשל עד שהוא רך .
-
12
הרוטב צריך להצטמצם ולהיות סמיך בעקבות הבישול הארוך ולא הרבה רוטב .
-
13
אצלי הילדים אוהבים הרבה רוטב אז שמה בהתאם מים כדי שישאר להם הרבה רוטב .
1
לטגן את הבצל הפרוס והשלם עם שמן עד להשחמה .
2
להוסיף את הבשר .
3
לטגן מכל הכיוונים .
4
להוסיף סילאן.
5
לערבב טוב .
6
להוסיף את הבטטה קסביה .
7
ולתבל בתבלינים .
8
להוסיף מים רותחים .
9
להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין.
10
לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך .
11
להוסיף בסוף הבישול תפו״א ולבשל עד שהוא רך .
12
הרוטב צריך להצטמצם ולהיות סמיך בעקבות הבישול הארוך ולא הרבה רוטב .
13
אצלי הילדים אוהבים הרבה רוטב אז שמה בהתאם מים כדי שישאר להם הרבה רוטב .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים