לןגן

שפונדרה עם בטטה קסיבה ותפו״א

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 28/12/2018 | 09:36
שפונדרה עם בטטה קסיבה ותפו״א

תקציר המתכון: תבדיל קדרה מושלם

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל הפרוס והשלם עם שמן עד להשחמה

  2. להוסיף את הבשר

  3. לטגן מכל הכיוונים

  4. להוסיף סילאן

  5. לערבב טוב

  6. להוסיף את הבטטה קסביה

  7. ולתבל בתבלינים

  8. להוסיף מים רותחים

  9. להביא לרתיחה ולהנמיך לביעבוע עדין

  10. לבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך

  11. להוסיף בסוף הבישול תפו״א ולבשל עד שהוא רך

  12. הרוטב צריך להצטמצם ולהיות סמיך בעקבות הבישול הארוך ולא הרבה רוטב

  13. אצלי הילדים אוהבים הרבה רוטב אז שמה בהתאם מים כדי שישאר להם הרבה רוטב