אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,061
צפיות

קציצות בקר עם שעועית ירוקה וכרפס

המתכון של
קציצות בקר עם שעועית ירוקה וכרפס

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לקציצות
  • 1 ק׳ג בשר טחון
  • בצל קצוץ דק
  • צרור כוסברה קצוצה דק
  • מלח
  • פילפל גרוס
  • בהרט
  • מעט שמן
  • לרוטב
  • בצל גדול קצוץ
  • 4-5 שיני שום כתושות
  • 4-5 גבעולי כרפס כולל עלים קצוצים דק
  • צרור קטן פיטרוזיליה או כוסברה קצוצה
  • מלח פילפל שחור גרוס
  • כורכום
  • מעט קינמון
  • בהרט
  • מים רותחים
  • חבילה שעועית ירוקה קפואה
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש טוב את כל החומרים לקציצות .


  • 2

    ליצור קציצות להניח בצד .


  • 3

    להכין רוטב .


  • 4

    להניח בסיר רחב את הבצל השום גבעולי סלרי + עלים כוסברה ו הפיטרוזיליה הקצוצים .


  • 5

    להוסיף מלח פילפל שחור גרוס כפית בהרת כורכום ומעט קינמון להוסיף מים רותחים להביא לרתיחה .


  • 6

    לסדר את הקציצות לבשל על אש בינונית 15-20 דקות .


  • 7

    להוסיף שעועית ירוקה קפואה להביא לרתיחה להנמיך ולבשל עד לריכוך השעועית לא מאוד שלא תאבד את הצורה.


  • 8

    יוצא מעדן .


  • 9

    ניתן להוסיף פלחי תפוא למי שרוצה להוסיף ביחד עם הקציצות .


1

ללוש טוב את כל החומרים לקציצות .


2

ליצור קציצות להניח בצד .


3

להכין רוטב .


4

להניח בסיר רחב את הבצל השום גבעולי סלרי + עלים כוסברה ו הפיטרוזיליה הקצוצים .


5

להוסיף מלח פילפל שחור גרוס כפית בהרת כורכום ומעט קינמון להוסיף מים רותחים להביא לרתיחה .


6

לסדר את הקציצות לבשל על אש בינונית 15-20 דקות .


7

להוסיף שעועית ירוקה קפואה להביא לרתיחה להנמיך ולבשל עד לריכוך השעועית לא מאוד שלא תאבד את הצורה.


8

יוצא מעדן .


9

ניתן להוסיף פלחי תפוא למי שרוצה להוסיף ביחד עם הקציצות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים