קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
ללוש טוב את כל החומרים לקציצות
ליצור קציצות להניח בצד
להכין רוטב
להניח בסיר רחב את הבצל השום גבעולי סלרי + עלים כוסברה ו הפיטרוזיליה הקצוצים
להוסיף מלח פילפל שחור גרוס כפית בהרת כורכום ומעט קינמון להוסיף מים רותחים להביא לרתיחה
לסדר את הקציצות לבשל על אש בינונית 15-20 דקות
להוסיף שעועית ירוקה קפואה להביא לרתיחה להנמיך ולבשל עד לריכוך השעועית לא מאוד שלא תאבד את הצורה
יוצא מעדן
ניתן להוסיף פלחי תפוא למי שרוצה להוסיף ביחד עם הקציצות