לןגן

קציצות בקר עם שעועית ירוקה וכרפס

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 21/12/2018 | 09:56
קציצות בקר עם שעועית ירוקה וכרפס

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש טוב את כל החומרים לקציצות

  2. ליצור קציצות להניח בצד

  3. להכין רוטב

  4. להניח בסיר רחב את הבצל השום גבעולי סלרי + עלים כוסברה ו הפיטרוזיליה הקצוצים

  5. להוסיף מלח פילפל שחור גרוס כפית בהרת כורכום ומעט קינמון להוסיף מים רותחים להביא לרתיחה

  6. לסדר את הקציצות לבשל על אש בינונית 15-20 דקות

  7. להוסיף שעועית ירוקה קפואה להביא לרתיחה להנמיך ולבשל עד לריכוך השעועית לא מאוד שלא תאבד את הצורה

  8. יוצא מעדן

  9. ניתן להוסיף פלחי תפוא למי שרוצה להוסיף ביחד עם הקציצות