- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
600 גרם רצועות בקר (סינטה,צ'אך או כל חלק אחורי להקפצה)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקפיץ בנפרד, רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר ולהניח בצד..
-
2
להקפיץ רצועות בצל,פטריות, כרוב לבן חתוך ולהניח בצד..
-
3
להקפיץ רצועות בקר ולהניח בצד..
-
4
להרתיח את הנודלס לפי הוראות אריזה ולסנן.לחבר הכל ביחד..
-
5
לערבב את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ היטב 3-4 דקות ולהגיש..
1
להקפיץ בנפרד, רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר ולהניח בצד..
2
להקפיץ רצועות בצל,פטריות, כרוב לבן חתוך ולהניח בצד..
3
להקפיץ רצועות בקר ולהניח בצד..
4
להרתיח את הנודלס לפי הוראות אריזה ולסנן.לחבר הכל ביחד..
5
לערבב את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ היטב 3-4 דקות ולהגיש..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים