לןגן

מוקפץ בקר

מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 03/11/2018 | 19:09
מוקפץ בקר

תקציר המתכון: מוקפץ מושלם כמו במסעדות!!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקפיץ בנפרד, רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר ולהניח בצד.

  2. להקפיץ רצועות בצל,פטריות, כרוב לבן חתוך ולהניח בצד.

  3. להקפיץ רצועות בקר ולהניח בצד.

  4. להרתיח את הנודלס לפי הוראות אריזה ולסנן.לחבר הכל ביחד.

  5. לערבב את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ היטב 3-4 דקות ולהגיש.