מוקפץ בקר
מאת: מורן תורג׳מן, פורסם: 03/11/2018 | 19:09
תקציר המתכון:
מוקפץ מושלם כמו במסעדות!!!
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
600 גרם רצועות בקר (סינטה,צ'אך או כל חלק אחורי להקפצה)
-
חבילת נודלס של אוריינטל
-
(400 ג)
-
3 גזרים
-
חצי כרוב לבן
-
2 גמבה אדומה
-
ו גמבה צהובה
-
2 בצלים
-
3-4 פטריות טריות
-
חצי כפית שום כתוש
-
חצי כפית מרק עוף
-
פלפל שחור
-
מעט רוטב סוייה
-
רבע כוס רוטב סוייה מתוקה
-
רבע כוס רוטב טריאקי
-
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
-
מעט שמן שומשום
-
*הכמות לכוס שקופה חפ'
-
פלפל חריף למי שאוהב
אופן הכנה
-
להקפיץ בנפרד, רצועות גמבה צבעונית, גפרורי גזר ולהניח בצד.
-
להקפיץ רצועות בצל,פטריות, כרוב לבן חתוך ולהניח בצד.
-
להקפיץ רצועות בקר ולהניח בצד.
-
להרתיח את הנודלס לפי הוראות אריזה ולסנן.לחבר הכל ביחד.
-
לערבב את כל חומרי התיבול עם השום הכתוש ולשפוך על המוקפץ. להקפיץ היטב 3-4 דקות ולהגיש.