אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

820
צפיות

קציצות מטוגנות.

המתכון של
קציצות מטוגנות.

מתאים למנה בשרית בארוחה. ואם נשאר כתוספת לכריך קר.

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר טחון (שפונדרה,צוואר והודו)
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 1 גזר מגורד דק
  • 1 קישוא מגורד דק ללא נוזלים
  • 1 תפוח אדמה בינוני מגורד דק בלי נוזלים
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1 ביצה
  • 2 פרוסות חלה רטובה וסחוטה מנוזלים
  • 1 כף פלפל שחו
  • 1 כפית כורכום
  • 1.5 כפות מלח
  • קמח
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 1

    ללוש את כל החומרים היטב (למעט הקמח) ולתת לנוח לחצי שעה במקרר.


  • 2

    בצלחת לפזר קמח .


  • 3

    ליצור מהבשר כדורים מעט גדולים מכדור פינג-פונג.


  • 4

    לגלגל את כדורי הקציצות בקמח.


  • 5

    לפני הכנסה לשמן החם לטיגון לשטח מעט את הקציצות.


  • 6

    לטגן משני הצדדים.


1

ללוש את כל החומרים היטב (למעט הקמח) ולתת לנוח לחצי שעה במקרר.


2

בצלחת לפזר קמח .


3

ליצור מהבשר כדורים מעט גדולים מכדור פינג-פונג.


4

לגלגל את כדורי הקציצות בקמח.


5

לפני הכנסה לשמן החם לטיגון לשטח מעט את הקציצות.


6

לטגן משני הצדדים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים