לןגן

קציצות מטוגנות.

מאת: Shirit Haram, פורסם: 06/10/2018 | 16:18
קציצות מטוגנות.

תקציר המתכון: מתאים למנה בשרית בארוחה. ואם נשאר כתוספת לכריך קר.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את כל החומרים היטב (למעט הקמח) ולתת לנוח לחצי שעה במקרר

  2. בצלחת לפזר קמח

  3. ליצור מהבשר כדורים מעט גדולים מכדור פינג-פונג

  4. לגלגל את כדורי הקציצות בקמח

  5. לפני הכנסה לשמן החם לטיגון לשטח מעט את הקציצות

  6. לטגן משני הצדדים