אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

25,203
צפיות

אנטריקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

המתכון של
אנטריקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

שכבר נמאס מבישולים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 סטיק אנטריקוט פרוס דק חתוך לרצועות מאת אילנית בניזרי
  • רבע שקית שעועית ירוקה קפואה ( אני משתמשת בסנפרוסט)
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן
  • כפית תבלין למעורב שווארמה או פלדלפיה
  • 3 כפות רוטב סצ'ואן ( נמכר בכל סופר טעם אגדה ! ) למי שאין יכולה להמיר לטראיקי או ברבקיו
  • מלח לפי הטעם
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • שומשום לקישוט
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית נכניס לקערה את האנטריקוט החתוך לרצועות עם הרוטב סצ'ואן והתבלין למעורב.


  • 2

    נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה ! .


  • 3

    את השעועית נרתיח במים 8 דקות מרגע שמבעבע ונסנן ! .


  • 4

    במחבת ווק נשים את השמן והשום עד לרתיחת השמן,כעת נוסיף את האנטריקוט יחד עם המרנידה שנוצרה בקערה,נקפיץ עד לשינוי צבע בסטיק,כעת נוסיף את השעועית,מלח ופלפל שחור גרוס,נקפיץ כ 20 דקות להבה בינונית להיזהר לא לייבש את הסטייק זה מתבשל מהר כי הוא דק !! נפזר שומשום לקישוט.


  • 5

    תהנו מעדן עולמי אילנית בניזרי 🌹.


1

ראשית נכניס לקערה את האנטריקוט החתוך לרצועות עם הרוטב סצ'ואן והתבלין למעורב.


2

נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה ! .


3

את השעועית נרתיח במים 8 דקות מרגע שמבעבע ונסנן ! .


4

במחבת ווק נשים את השמן והשום עד לרתיחת השמן,כעת נוסיף את האנטריקוט יחד עם המרנידה שנוצרה בקערה,נקפיץ עד לשינוי צבע בסטיק,כעת נוסיף את השעועית,מלח ופלפל שחור גרוס,נקפיץ כ 20 דקות להבה בינונית להיזהר לא לייבש את הסטייק זה מתבשל מהר כי הוא דק !! נפזר שומשום לקישוט.


5

תהנו מעדן עולמי אילנית בניזרי 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים