לןגן

אנטריקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 30/09/2018 | 12:44
אנטריקוט מוקפץ עם שעועית ירוקה

תקציר המתכון: שכבר נמאס מבישולים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית נכניס לקערה את האנטריקוט החתוך לרצועות עם הרוטב סצ'ואן והתבלין למעורב

  2. נערבב היטב ונכניס למקרר לספיגת טעמים חצי שעה !

  3. את השעועית נרתיח במים 8 דקות מרגע שמבעבע ונסנן !

  4. במחבת ווק נשים את השמן והשום עד לרתיחת השמן,כעת נוסיף את האנטריקוט יחד עם המרנידה שנוצרה בקערה,נקפיץ עד לשינוי צבע בסטיק,כעת נוסיף את השעועית,מלח ופלפל שחור גרוס,נקפיץ כ 20 דקות להבה בינונית להיזהר לא לייבש את הסטייק זה מתבשל מהר כי הוא דק !! נפזר שומשום לקישוט

  5. תהנו מעדן עולמי אילנית בניזרי 🌹