אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

681
צפיות

צלי בקר ביין

המתכון של
צלי בקר ביין

מנה חגיגית במיוחד

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • נתח בשר בקר מס' 5
  • 2 בצלים גדולים
  • 3 כפות שמן (לטיגון הבצל)
  • 4 פטריות יער טריות (אפשר גם מקופסת שימורים)
  • 1 כוס יין אדום
  • עלי דפנה
  • פלפל שחור אנגלי
  • כרכום
אופן ההכנה
  • 1

    ההכנה היא בשני שלבים..


  • 2

    שלב ראשון - יום קודם:.


  • 3

    מחממים שמן בסיר רחב, מכניסים לתוכו את נתח הבשר השלם וצורבים מכל הצדדים, כדי ל'סגור' את הבשר..


  • 4

    מוסיפים מים עד מחצית גובה הבשר, עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי, מכסים ומבשלים כשעה וחצי..


  • 5

    מכניסים לקרור ללילה..


  • 6

    שלב ב' :.


  • 7

    פורסים את הבשר לפרוסות דקות..


  • 8

    מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מוסיפים את הפטריות ומשחימים..


  • 9

    מניחים את פרוסות הבשר..


  • 10

    מוסיפים כוס יין אדום, מעט כרכום ומלח..


  • 11

    ומוסיפים את ציר הבשר שנותר מהלילה..


  • 12

    מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה. .


1

ההכנה היא בשני שלבים..


2

שלב ראשון - יום קודם:.


3

מחממים שמן בסיר רחב, מכניסים לתוכו את נתח הבשר השלם וצורבים מכל הצדדים, כדי ל'סגור' את הבשר..


4

מוסיפים מים עד מחצית גובה הבשר, עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי, מכסים ומבשלים כשעה וחצי..


5

מכניסים לקרור ללילה..


6

שלב ב' :.


7

פורסים את הבשר לפרוסות דקות..


8

מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מוסיפים את הפטריות ומשחימים..


9

מניחים את פרוסות הבשר..


10

מוסיפים כוס יין אדום, מעט כרכום ומלח..


11

ומוסיפים את ציר הבשר שנותר מהלילה..


12

מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים