לןגן

צלי בקר ביין

מאת: Merav Vaknin, פורסם: 07/09/2018 | 13:54
צלי בקר ביין

תקציר המתכון: מנה חגיגית במיוחד

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה היא בשני שלבים.

  2. שלב ראשון - יום קודם:

  3. מחממים שמן בסיר רחב, מכניסים לתוכו את נתח הבשר השלם וצורבים מכל הצדדים, כדי ל'סגור' את הבשר.

  4. מוסיפים מים עד מחצית גובה הבשר, עלי דפנה ומעט פלפל שחור אנגלי, מכסים ומבשלים כשעה וחצי.

  5. מכניסים לקרור ללילה.

  6. שלב ב' :

  7. פורסים את הבשר לפרוסות דקות.

  8. מטגנים שני בצלים חתוכים לרצועות, מוסיפים את הפטריות ומשחימים.

  9. מניחים את פרוסות הבשר.

  10. מוסיפים כוס יין אדום, מעט כרכום ומלח.

  11. ומוסיפים את ציר הבשר שנותר מהלילה.

  12. מכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך שעה.