הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון לחזה אווז.
לחרוץ בסכין חדה את הצד עם העור ברווח של 2 סמ שתי וערב להשתדל לא לחרוץ יותר מידי עמוק לבשר.
לפזר מעל מלח פלפל ותבלין הזעתר.
במחבת טפלון להניח את החזה כשצד העור כלפי מטה .
על להבה בינונית.
לבשל 12 דקות או עד להשחמה יפה.
להוציא את נתח הבשר לשפוך את הנוזלים- שומן שהצטבר לכוס חסינה ולהניח בצד.
להחזיר את נתח הבשר ולבשל את הצד השני 6-8 דקות.
להוריד מהאש ולהניח את הבשר על קרש חיתוך לכסות מנייר אלומיניום קלות.
לתת לבשר לנוח 10 דקות ואז לפרוס לעובי של 1 סמ.
בתאבון.