אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

3,115
צפיות

חזה אווז עם זעתר

המתכון של
חזה אווז עם זעתר

כמה שזה מטורףףףףףף טעם אלוהי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • מתכון לחזה אווז
  • נתח של חזה אווז עם העור
  • מלח פלפל וזעתר
  • מחבת טפלון או נחושת
אופן ההכנה
  • 1

    מתכון לחזה אווז.


  • 2

    לחרוץ בסכין חדה את הצד עם העור ברווח של 2 סמ שתי וערב להשתדל לא לחרוץ יותר מידי עמוק לבשר.


  • 3

    לפזר מעל מלח פלפל ותבלין הזעתר.


  • 4

    במחבת טפלון להניח את החזה כשצד העור כלפי מטה .


  • 5

    על להבה בינונית.


  • 6

    לבשל 12 דקות או עד להשחמה יפה.


  • 7

    להוציא את נתח הבשר לשפוך את הנוזלים- שומן שהצטבר לכוס חסינה ולהניח בצד.


  • 8

    להחזיר את נתח הבשר ולבשל את הצד השני 6-8 דקות.


  • 9

    להוריד מהאש ולהניח את הבשר על קרש חיתוך לכסות מנייר אלומיניום קלות.


  • 10

    לתת לבשר לנוח 10 דקות ואז לפרוס לעובי של 1 סמ.


  • 11

    בתאבון.


1

מתכון לחזה אווז.


2

לחרוץ בסכין חדה את הצד עם העור ברווח של 2 סמ שתי וערב להשתדל לא לחרוץ יותר מידי עמוק לבשר.


3

לפזר מעל מלח פלפל ותבלין הזעתר.


4

במחבת טפלון להניח את החזה כשצד העור כלפי מטה .


5

על להבה בינונית.


6

לבשל 12 דקות או עד להשחמה יפה.


7

להוציא את נתח הבשר לשפוך את הנוזלים- שומן שהצטבר לכוס חסינה ולהניח בצד.


8

להחזיר את נתח הבשר ולבשל את הצד השני 6-8 דקות.


9

להוריד מהאש ולהניח את הבשר על קרש חיתוך לכסות מנייר אלומיניום קלות.


10

לתת לבשר לנוח 10 דקות ואז לפרוס לעובי של 1 סמ.


11

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים