אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

924
צפיות

כדורי בשר תפוחי אדמה ירושלמים ואפונה

המתכון של
כדורי בשר תפוחי אדמה ירושלמים ואפונה

ארוחה טעימה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קילו בשר טחון
  • תפוחי אדמה ירושלמי(קפוא)
  • חצי שקית אפונה (קפוא)
  • תיבול לבשר
  • 1 בצל גדול מגורד
  • 2 שיני שום כתושות
  • צרור כוסברה קצוץ
  • ביצה
  • 1 פרוסת לחם רטובה ומפוררת
  • 1 כך פירורי לחם
  • כף כמון
  • כף פלפל שחור גרוס
  • כפית מלח
  • לרוטב
  • 10 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות שמן
  • כף מרק עוף
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי לימון סחוט
  • חצי צרור כוסברה
אופן ההכנה
  • 1

    נכין את הרוטב .


  • 2

    לטגן את השמן עם השום עד להזהבה.


  • 3

    להוסיף את שאר התבלינים של הרוטב לערבב לסגור טעמים ולהוסיף 2 כוסות מים בינתיים להביא לרתיחה על אש בינונית..


  • 4

    לשים בקערה את הבשר וכל המרכיבים והתבלינים ולערבב לעיסה .


  • 5

    ליצור כדורי קציצות בגודל כדור פינג פונג..


  • 6

    לפני שנשים את תפוחי האדמה הירושלמי ואת האפונה בסיר הרוטב נוסיף את חצי צרור הכוסברה לרוטב ואחר את התפוחי אדמה הירושלמי והאפונה .


  • 7

    לאחר רתיחה  נוסיף את כדורי הבשר ונמשיך לבשל על אש בינונית במכסה סגור בערך עוד 30 דקות או עד לבישול התפוחי האדמה והאפונה וכדורי הבשר.


  • 8

    לטעום ואם יש צורך לתקן טעמים..


  • 9

    באהבה מרי שרעבי❤❤❤.


1

נכין את הרוטב .


2

לטגן את השמן עם השום עד להזהבה.


3

להוסיף את שאר התבלינים של הרוטב לערבב לסגור טעמים ולהוסיף 2 כוסות מים בינתיים להביא לרתיחה על אש בינונית..


4

לשים בקערה את הבשר וכל המרכיבים והתבלינים ולערבב לעיסה .


5

ליצור כדורי קציצות בגודל כדור פינג פונג..


6

לפני שנשים את תפוחי האדמה הירושלמי ואת האפונה בסיר הרוטב נוסיף את חצי צרור הכוסברה לרוטב ואחר את התפוחי אדמה הירושלמי והאפונה .


7

לאחר רתיחה  נוסיף את כדורי הבשר ונמשיך לבשל על אש בינונית במכסה סגור בערך עוד 30 דקות או עד לבישול התפוחי האדמה והאפונה וכדורי הבשר.


8

לטעום ואם יש צורך לתקן טעמים..


9

באהבה מרי שרעבי❤❤❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים