לןגן

כדורי בשר תפוחי אדמה ירושלמים ואפונה

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 10/08/2018 | 03:12
כדורי בשר תפוחי אדמה ירושלמים ואפונה

תקציר המתכון: ארוחה טעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נכין את הרוטב

  2. לטגן את השמן עם השום עד להזהבה

  3. להוסיף את שאר התבלינים של הרוטב לערבב לסגור טעמים ולהוסיף 2 כוסות מים בינתיים להביא לרתיחה על אש בינונית.

  4. לשים בקערה את הבשר וכל המרכיבים והתבלינים ולערבב לעיסה

  5. ליצור כדורי קציצות בגודל כדור פינג פונג.

  6. לפני שנשים את תפוחי האדמה הירושלמי ואת האפונה בסיר הרוטב נוסיף את חצי צרור הכוסברה לרוטב ואחר את התפוחי אדמה הירושלמי והאפונה

  7. לאחר רתיחה  נוסיף את כדורי הבשר ונמשיך לבשל על אש בינונית במכסה סגור בערך עוד 30 דקות או עד לבישול התפוחי האדמה והאפונה וכדורי הבשר

  8. לטעום ואם יש צורך לתקן טעמים.

  9. באהבה מרי שרעבי❤❤❤