אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,843
צפיות

בשר עם עלי סלרי בבישול איטי

המתכון של
בשר עם עלי סלרי בבישול איטי

טעם גן עדן

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בשר מס 5 פרוס לפרוסות
  • אני השתמשתי בקילו וחצי
  • 7 גבעולי סלרי שטופים ונקיים הייטב(לחתוך את הסיבים)
  • 8 שיני שום חתוכים לפרוסות
  • כף מרק עוף
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט מלח.
אופן ההכנה
  • 1

    לפני הבישול אני טיגנתי את הבשר 5 דקות מכל צד כדי לסגור אותו..


  • 2

    בסיר עם 5 כפות שמן טיגנתי את השום עד להזהבה .


  • 3

    הוספתי את עלי הסלרי החצויים לסיר עם השום הוספתי את התבלינים וערבבתי הייטב הוספתי את הבשר לסיר והוספתי מים עד גובה הבשר..


  • 4

    בישלתי בתחילה במשך חצי שעה על אש בינונית ואחר כך הנמכתי לאש נמוכה ובישלתי עוד 3 שעות..


  • 5

    טעם גן עדן..


  • 6

    באהבה מרי שרעבי❤.


1

לפני הבישול אני טיגנתי את הבשר 5 דקות מכל צד כדי לסגור אותו..


2

בסיר עם 5 כפות שמן טיגנתי את השום עד להזהבה .


3

הוספתי את עלי הסלרי החצויים לסיר עם השום הוספתי את התבלינים וערבבתי הייטב הוספתי את הבשר לסיר והוספתי מים עד גובה הבשר..


4

בישלתי בתחילה במשך חצי שעה על אש בינונית ואחר כך הנמכתי לאש נמוכה ובישלתי עוד 3 שעות..


5

טעם גן עדן..


6

באהבה מרי שרעבי❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים