לןגן

בשר עם עלי סלרי בבישול איטי

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 14/06/2018 | 09:46
בשר עם עלי סלרי בבישול איטי

תקציר המתכון: טעם גן עדן

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפני הבישול אני טיגנתי את הבשר 5 דקות מכל צד כדי לסגור אותו.

  2. בסיר עם 5 כפות שמן טיגנתי את השום עד להזהבה

  3. הוספתי את עלי הסלרי החצויים לסיר עם השום הוספתי את התבלינים וערבבתי הייטב הוספתי את הבשר לסיר והוספתי מים עד גובה הבשר.

  4. בישלתי בתחילה במשך חצי שעה על אש בינונית ואחר כך הנמכתי לאש נמוכה ובישלתי עוד 3 שעות.

  5. טעם גן עדן.

  6. באהבה מרי שרעבי❤