אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,139
צפיות

אווזית ממולאת

המתכון של
אווזית ממולאת

שניצל בשר ממולא מנה חגיגית טעימה ומרשימה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • אווזית ממולאת
  • אורז
  • מים לבישול האורז
  • בצל קצוץ מטוגן
  • כוסברה קצוצה
  • מלח
  • פילפל גרוס
  • פפריקה
  • בהרט
  • צנוברים
  • חמוציות
  • פרוסות אווזית
  • לרוטב
  • בצל קצוץ
  • פיטריות
  • פילפל שחור גרוס
  • בהרת
  • אבקת מרק פיטריות
  • מעט טוסקנה
  • 2 כפות סילאן
  • כוס יין יבש
  • כוס מים רותחים
אופן ההכנה
  • 1

    למילוי אני מבשלת אורז חצי בישול רק עם מים .


  • 2

    מוציאה מסננת מעבירה לקערה מתבלת בבצל קצוץ מטוגן כוסברה קצוצה מלח פילפל גרוס פפריקה בהרט צנוברים וחמוציות וממלאה לוקחת פרוסה של אווזית מניחה על משטח העבודה מניחה מהמילוי ומגלגלת מהודק.


  • 3

    את החלק של החיבור מניחה כלפי מטה בתבנית ואז שופכת את הרוטב .


  • 4

    לרוטב .


  • 5

    בצל קצוץ לטגן כשמשחים להוסיף פיטריות לטגן 2-3 דקות לתבל פילפל שחור גרוס אבקת מרק פיטריות מעט טוסקנה 2 כפות סילאן כוס יין יבש מים רותחים לבשל 5-7 דקות ולשפוך על הגלילות לכסות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שהאורז והבשר בשלים והבשר מקבל גוון שזוף .


1

למילוי אני מבשלת אורז חצי בישול רק עם מים .


2

מוציאה מסננת מעבירה לקערה מתבלת בבצל קצוץ מטוגן כוסברה קצוצה מלח פילפל גרוס פפריקה בהרט צנוברים וחמוציות וממלאה לוקחת פרוסה של אווזית מניחה על משטח העבודה מניחה מהמילוי ומגלגלת מהודק.


3

את החלק של החיבור מניחה כלפי מטה בתבנית ואז שופכת את הרוטב .


4

לרוטב .


5

בצל קצוץ לטגן כשמשחים להוסיף פיטריות לטגן 2-3 דקות לתבל פילפל שחור גרוס אבקת מרק פיטריות מעט טוסקנה 2 כפות סילאן כוס יין יבש מים רותחים לבשל 5-7 דקות ולשפוך על הגלילות לכסות ולאפות בחום של 180 מעלות עד שהאורז והבשר בשלים והבשר מקבל גוון שזוף .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים