- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1/4 כוס מיץ לימון ועוד קצת
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה הטחינה.
-
2
1) מכניסים את הטחינה הגולמית לכלי כלשהו .
-
3
2) מכניסים את כול השאר המרכיבים ומים בהדרגה , טוחנים את הכל עם מיקסר מוט עד למרקם חלק.
-
4
.
-
5
אופן הכנת לקבבים.
-
6
6) מערבבים את כל המרכיבים.
-
7
7) שמים בכף היד קצת תערובת של בשר, מכניסים את הטחינה לשקית זילוף ומזלפיף קצת טחינה במרכז סוגרים את הקבב.
-
8
8) מכניסים למקפאי ל10 דק להתייצבות.
-
9
9) מגלגלים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם , מטגנים אותם בשמן עמוק.
-
10
10) אופן ההכנת ברוטב.
-
11
מטגנים את הבצל עם הסלרי , מוסיפים את כל השאר , מטגנים 5 דק.
-
12
לאחך מכן מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק על אש נמוכה .
-
13
11)שמים בצלחת את הרוטב ומניחים את הקבבונים על הרוטב ומגישים .
-
14
בתאבון.
1
אופן ההכנה הטחינה.
2
1) מכניסים את הטחינה הגולמית לכלי כלשהו .
3
2) מכניסים את כול השאר המרכיבים ומים בהדרגה , טוחנים את הכל עם מיקסר מוט עד למרקם חלק.
4
.
5
אופן הכנת לקבבים.
6
6) מערבבים את כל המרכיבים.
7
7) שמים בכף היד קצת תערובת של בשר, מכניסים את הטחינה לשקית זילוף ומזלפיף קצת טחינה במרכז סוגרים את הקבב.
8
8) מכניסים למקפאי ל10 דק להתייצבות.
9
9) מגלגלים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם , מטגנים אותם בשמן עמוק.
10
10) אופן ההכנת ברוטב.
11
מטגנים את הבצל עם הסלרי , מוסיפים את כל השאר , מטגנים 5 דק.
12
לאחך מכן מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק על אש נמוכה .
13
11)שמים בצלחת את הרוטב ומניחים את הקבבונים על הרוטב ומגישים .
14
בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים