לןגן

קבבונים במילוי טחינה ירוקה וחריפה מוגם על רוטב סלרי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/11/2017 | 04:11
קבבונים במילוי טחינה ירוקה וחריפה מוגם על רוטב סלרי

תקציר המתכון: מושלם למנה ראשונה👌👌

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה הטחינה

  2. 1) מכניסים את הטחינה הגולמית לכלי כלשהו

  3. 2) מכניסים את כול השאר המרכיבים ומים בהדרגה , טוחנים את הכל עם מיקסר מוט עד למרקם חלק

  4. אופן הכנת לקבבים

  5. 6) מערבבים את כל המרכיבים

  6. 7) שמים בכף היד קצת תערובת של בשר, מכניסים את הטחינה לשקית זילוף ומזלפיף קצת טחינה במרכז סוגרים את הקבב

  7. 8) מכניסים למקפאי ל10 דק להתייצבות

  8. 9) מגלגלים אותם בקמח לאחר מכן בביצה ולבסוף פירורי לחם , מטגנים אותם בשמן עמוק

  9. 10) אופן ההכנת ברוטב

  10. מטגנים את הבצל עם הסלרי , מוסיפים את כל השאר , מטגנים 5 דק

  11. לאחך מכן מוסיפים את המים ומבשלים עוד 10 דק על אש נמוכה

  12. 11)שמים בצלחת את הרוטב ומניחים את הקבבונים על הרוטב ומגישים

  13. בתאבון