- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מצרכים הדרושים ל8 לחמניות גדולות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
1 כפית שטוחה פפריקה מתוקה
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנת הלחמניות .
-
2
1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח.
-
3
2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק.
-
4
,.
-
5
3)מכסים בניילון נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן .
-
6
4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה הלחמניות יוצאות אווריריות.
-
7
5)מחלקים את הבצק ל8 עיגולים שווים מגלגלים יפה ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ובתבנית .
-
8
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰.
-
9
אופן הכנת ההמבורגר .
-
10
6) מערבבים את כל המרכיבים יוצרים צורה עגולה ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
-
11
7) חותכים את לחמניות מורחים רוטב אלף האיים.
-
12
שמים עלי חסה , עגבניה מלפפון חמוץ ונהנים.
-
13
בתאבון.
-
14
Jacqueline fadelon.
1
אופן ההכנת הלחמניות .
2
1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח.
3
2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק.
4
,.
5
3)מכסים בניילון נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן .
6
4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה הלחמניות יוצאות אווריריות.
7
5)מחלקים את הבצק ל8 עיגולים שווים מגלגלים יפה ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ובתבנית .
8
מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰.
9
אופן הכנת ההמבורגר .
10
6) מערבבים את כל המרכיבים יוצרים צורה עגולה ומטגנים מצד לצד עד להזהבה.
11
7) חותכים את לחמניות מורחים רוטב אלף האיים.
12
שמים עלי חסה , עגבניה מלפפון חמוץ ונהנים.
13
בתאבון.
14
Jacqueline fadelon.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים