לןגן

בורגר ביתי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 12/11/2017 | 06:02
בורגר ביתי

תקציר המתכון: לגדולים וקטנים 🍔🍔🍔🍔🍔

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנת הלחמניות

  2. 1)מכניסים את כל החומרים במיקסר ללא המלח ולשים קצת ורק בסוף מוסיפים את המלח

  3. 2)לשים את הבצק עד לקבלת מרקם חלק

  4. ,

  5. 3)מכסים בניילון נצמד ומתפיחים ל 40 דק עד 50 דק עד ש הבצק מכפיל את הנפח ,זה תלוי לפי מזג האוויר בקיץ זה לוקח פחות זמן ובחורף יותר זמן

  6. 4)לשים את הבצק לעוד 10 דקות ולא לוותר כי זה חשוב ככה הלחמניות יוצאות אווריריות

  7. 5)מחלקים את הבצק ל8 עיגולים שווים מגלגלים יפה ושמים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ובתבנית

  8. מכסים במגבת ומתפיחים שנית כ עוד 30 דק ומברישים בחלמון בלבד ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות🔥 ל25 דק⏰

  9. אופן הכנת ההמבורגר

  10. 6) מערבבים את כל המרכיבים יוצרים צורה עגולה ומטגנים מצד לצד עד להזהבה

  11. 7) חותכים את לחמניות מורחים רוטב אלף האיים

  12. שמים עלי חסה , עגבניה מלפפון חמוץ ונהנים

  13. בתאבון

  14. Jacqueline fadelon