אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

6,383
צפיות

שוק טלה חגיגי

המתכון של
שוק טלה חגיגי

מתכון רל וחגיגי

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שוק טלה טרי
  • 2 ראשי שום
  • 4 בצלים בנוניים קלופים שלמים
  • 1 כרישה חתוכה ל -4 רק החלק הלבן
  • טימין טרי
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 6-7 יחיגות פלפל אנגלי
  • מעט שמן
  • ומים לפי הצורך
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפים היטב את השוק טלה מניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.


  • 2

    מניחים את שוק הטלה בתבנית חד םעמית גדולה מסדרים מסביב את ראשי השום, הבצל והכרישה..


  • 3

    מורחים את שוק הטלה בתבלינים שמים בערך כוס מים מכסים עם נייר נייר פרגמנט ומלמעלה סוגרים עם ניר כסף , הניר פרגמנט שומר על הנוזלים ולא מיבש אותו מלמעלה..


  • 4

    אופים בתנור כחצי שעה על חום גבוהה מנימיכים ל- 180% כשעתיים וחצי מידי פעם פותחים ליבדוק עם חסר נוזלים ומוסיפים לפי הצורך .


  • 5

    בתאבון.


  • 6

    .


1

שוטפים היטב את השוק טלה מניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו.


2

מניחים את שוק הטלה בתבנית חד םעמית גדולה מסדרים מסביב את ראשי השום, הבצל והכרישה..


3

מורחים את שוק הטלה בתבלינים שמים בערך כוס מים מכסים עם נייר נייר פרגמנט ומלמעלה סוגרים עם ניר כסף , הניר פרגמנט שומר על הנוזלים ולא מיבש אותו מלמעלה..


4

אופים בתנור כחצי שעה על חום גבוהה מנימיכים ל- 180% כשעתיים וחצי מידי פעם פותחים ליבדוק עם חסר נוזלים ומוסיפים לפי הצורך .


5

בתאבון.


6

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים