תקציר המתכון: מתכון רל וחגיגי
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
שוטפים היטב את השוק טלה מניחים במסננת שכל הנוזלים ירדו
מניחים את שוק הטלה בתבנית חד םעמית גדולה מסדרים מסביב את ראשי השום, הבצל והכרישה.
מורחים את שוק הטלה בתבלינים שמים בערך כוס מים מכסים עם נייר נייר פרגמנט ומלמעלה סוגרים עם ניר כסף , הניר פרגמנט שומר על הנוזלים ולא מיבש אותו מלמעלה.
אופים בתנור כחצי שעה על חום גבוהה מנימיכים ל- 180% כשעתיים וחצי מידי פעם פותחים ליבדוק עם חסר נוזלים ומוסיפים לפי הצורך
בתאבון