אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

14,890
צפיות

מנה חגיגית אסדו התנור

המתכון של
מנה חגיגית אסדו התנור

מתכון חגיגי טעים ומרשים

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 4 נתחים של בשר אסדו טרי מהקצביה עם עצם
  • 5 בצלים בנוניים קלופים
  • 2 ראשי שום שטופים ומעט חתוכים למעלה
  • 1/2 כםית טימין
  • 8 יחידות פלפל אנגלי
  • פפריקה אדומה
  • פלפל גרוס לפי הטעם
  • מעט מאוד שמן רק כדי למרוח את התבלינים
  • 6 תפוחי אדמה בנוניים ופרוסים.
  • מים לפי הצורך
אופן ההכנה
  • 1

    לישטוף היטב את הבשר .


  • 2

    ולסנן אותו..


  • 3

    לקחת תבנית חד פעמית גדולה להניח את הבשר , הבצל, השום ולימרוח את שאר התבלינים עם השמן, לסדר יפה בתבנית להכניס למקרר למספר שעות..


  • 4

    לכסות עם נייר אפיה כדי לישמור על הנוזלים ובנוסף ליסגור עם נייר כסף , להכניס לתנור בחום גבוהה כחצי שעה ולאחר מיכן להנמיח ל- 200% למשך שעתיים.


  • 5

    לחתוך את התפןחי האדמה לפרוסות לטבל עם אותם תבלינים ולצרף לבשר להוסיף עוד נוזלים ולאפות עוד שעה .


  • 6

    יוצא רך וטעים ולפוחי אדמה יוצא טעם נהדר.


  • 7

    בתאבון .


1

לישטוף היטב את הבשר .


2

ולסנן אותו..


3

לקחת תבנית חד פעמית גדולה להניח את הבשר , הבצל, השום ולימרוח את שאר התבלינים עם השמן, לסדר יפה בתבנית להכניס למקרר למספר שעות..


4

לכסות עם נייר אפיה כדי לישמור על הנוזלים ובנוסף ליסגור עם נייר כסף , להכניס לתנור בחום גבוהה כחצי שעה ולאחר מיכן להנמיח ל- 200% למשך שעתיים.


5

לחתוך את התפןחי האדמה לפרוסות לטבל עם אותם תבלינים ולצרף לבשר להוסיף עוד נוזלים ולאפות עוד שעה .


6

יוצא רך וטעים ולפוחי אדמה יוצא טעם נהדר.


7

בתאבון .


תמונה ליפני ן
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים