לןגן

מנה חגיגית אסדו התנור

מאת: דליה כהן קריספל, פורסם: 09/09/2017 | 00:22
מנה חגיגית אסדו התנור

תקציר המתכון: מתכון חגיגי טעים ומרשים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לישטוף היטב את הבשר

  2. ולסנן אותו.

  3. לקחת תבנית חד פעמית גדולה להניח את הבשר , הבצל, השום ולימרוח את שאר התבלינים עם השמן, לסדר יפה בתבנית להכניס למקרר למספר שעות.

  4. לכסות עם נייר אפיה כדי לישמור על הנוזלים ובנוסף ליסגור עם נייר כסף , להכניס לתנור בחום גבוהה כחצי שעה ולאחר מיכן להנמיח ל- 200% למשך שעתיים

  5. לחתוך את התפןחי האדמה לפרוסות לטבל עם אותם תבלינים ולצרף לבשר להוסיף עוד נוזלים ולאפות עוד שעה

  6. יוצא רך וטעים ולפוחי אדמה יוצא טעם נהדר

  7. בתאבון