תקציר המתכון: מתכון חגיגי טעים ומרשים
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לישטוף היטב את הבשר
ולסנן אותו.
לקחת תבנית חד פעמית גדולה להניח את הבשר , הבצל, השום ולימרוח את שאר התבלינים עם השמן, לסדר יפה בתבנית להכניס למקרר למספר שעות.
לכסות עם נייר אפיה כדי לישמור על הנוזלים ובנוסף ליסגור עם נייר כסף , להכניס לתנור בחום גבוהה כחצי שעה ולאחר מיכן להנמיח ל- 200% למשך שעתיים
לחתוך את התפןחי האדמה לפרוסות לטבל עם אותם תבלינים ולצרף לבשר להוסיף עוד נוזלים ולאפות עוד שעה
יוצא רך וטעים ולפוחי אדמה יוצא טעם נהדר
בתאבון