אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,563
צפיות

צלי בשר בערמונים ופטריות שלמות

המתכון של
צלי בשר בערמונים ופטריות שלמות

מתכון מצויין לקק את האצבעות

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר מספר 5
  • רבע כפית טימין
  • 6 גרגירים של פלפל אנגלי
  • רבע כפית פלפל שחור גרוס
  • כף שטוחה פפריקה אדומה
  • כף רכז רימונים
  • מלח לפי הטעם
  • 6 כפות שמן קנולה
  • 4 בצלים בנוניים
  • ראש שום שלמה
  • שקית רוטב צלי בקר
  • שקית ערמונים בוקום
  • כקופסת פטריות שלמות
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים סיר רחב שהבשר שמים את השמן צורבים את הבשר על אש גבוהה מכל הצדדים.


  • 2

    ומנמיכים אש האש מפזרים פלפל אנגלי, טימין, פלפל שחור גרוס, רכז רימונים,.


  • 3

    מוסיפים בצלים שלמים וראש שום מכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כשעתיים..


  • 4

    מוסיפים את פפריקה , מלח לפי הטעם עם יש צורך מוסיפים מעט מים .


  • 5

    מוסיפים פטריות, ערמונים מביאים לרתיחה ..


  • 6

    לוקחים את שקית רוטב הצלי מערההים עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הסיר ממשיכים בבישול עד לצימצום הנוזלים.


  • 7

    בתאבון.


1

לוקחים סיר רחב שהבשר שמים את השמן צורבים את הבשר על אש גבוהה מכל הצדדים.


2

ומנמיכים אש האש מפזרים פלפל אנגלי, טימין, פלפל שחור גרוס, רכז רימונים,.


3

מוסיפים בצלים שלמים וראש שום מכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כשעתיים..


4

מוסיפים את פפריקה , מלח לפי הטעם עם יש צורך מוסיפים מעט מים .


5

מוסיפים פטריות, ערמונים מביאים לרתיחה ..


6

לוקחים את שקית רוטב הצלי מערההים עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הסיר ממשיכים בבישול עד לצימצום הנוזלים.


7

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים