לןגן

צלי בשר בערמונים ופטריות שלמות

מאת: דליה כהן קריספל, פורסם: 25/08/2017 | 04:36
צלי בשר בערמונים ופטריות שלמות

תקציר המתכון: מתכון מצויין לקק את האצבעות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר רחב שהבשר שמים את השמן צורבים את הבשר על אש גבוהה מכל הצדדים

  2. ומנמיכים אש האש מפזרים פלפל אנגלי, טימין, פלפל שחור גרוס, רכז רימונים,

  3. מוסיפים בצלים שלמים וראש שום מכסים את הסיר מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.

  4. מוסיפים את פפריקה , מלח לפי הטעם עם יש צורך מוסיפים מעט מים

  5. מוסיפים פטריות, ערמונים מביאים לרתיחה .

  6. לוקחים את שקית רוטב הצלי מערההים עם חצי כוס מים ושופכים לתוך הסיר ממשיכים בבישול עד לצימצום הנוזלים

  7. בתאבון