- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
נתח איכותי של סינטה כחצי ק״ג במצב חצי קפוא( שיתאפשר חיתוך עם סכין חדה רצועות דקות ויפות)
-
-
-
תבלינים
-
מלח לפי הטעם , פלפל מקאלף ( אפשרי פלפל גרוס או שחור או בהראט), מעט כורכום, שמן, מעט פיטרוזיליה יבשה, כפית גדושה תבלין שווארמה( מכל חנות תבלינים )
-
-
-
-
עגבניות שרי צבעוניות וחצויות
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את הסינטה עם סכין חדה כשהסינטה במצבת חצי קפוא לרצועות דקות.
-
2
לתבל עם התבלינים.
-
3
לחמם ווק עם שמן ולהקפיץ את הבשר עם הבצל והתבלינים .
-
4
להוסיף פטריות ולהקפיץ עד שמוכן.
-
5
5 דקות ויש לנו אחלה ארוחה.
-
6
לעיצוב צלחת רצועות שווארמה על מצע חומוס.
-
7
יש למרוח בצידי הצלחת חומוס למריחה.
-
8
לפזר עליו מעט פפריקה ופיטרוזיליה קצוצה ומעט שמן זית ופלפל צילי גרוס.
-
9
ולמלא את מרכז הצלחת ברצועות שווארמת הסינטה עם הפטריות והבצלים.
-
10
לקשט בעגבניות שרי חצויות.
-
11
לנגב עם פיתה או למלא פיתה ולהתענג.
-
12
צרפתי תמונות להנאתכם.
1
לחתוך את הסינטה עם סכין חדה כשהסינטה במצבת חצי קפוא לרצועות דקות.
2
לתבל עם התבלינים.
3
לחמם ווק עם שמן ולהקפיץ את הבשר עם הבצל והתבלינים .
4
להוסיף פטריות ולהקפיץ עד שמוכן.
5
5 דקות ויש לנו אחלה ארוחה.
6
לעיצוב צלחת רצועות שווארמה על מצע חומוס.
7
יש למרוח בצידי הצלחת חומוס למריחה.
8
לפזר עליו מעט פפריקה ופיטרוזיליה קצוצה ומעט שמן זית ופלפל צילי גרוס.
9
ולמלא את מרכז הצלחת ברצועות שווארמת הסינטה עם הפטריות והבצלים.
10
לקשט בעגבניות שרי חצויות.
11
לנגב עם פיתה או למלא פיתה ולהתענג.
12
צרפתי תמונות להנאתכם.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים