- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4-5 עגבניות בשלות ללא קליפה חתוכות לקוביות
-
2 גמבות צבעוניות חתוכות לרצועות
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מטגנים בצל גדול מוסיפים .
-
2
עגבניות בשלות ללא קליפה.
-
3
גמבה רצועות.
-
4
שום 4-5 חתוך.
-
5
מלח פפריקה פלפל בהרט.
-
6
נוסיף רסק בינוני נטגן קלות.
-
7
כוס יין אדום נמתין שמתאדה..
-
8
מנחים אסדו מוסיפם מים לגובה אסדו.
-
9
מבשלים חצי שעה על גז ואז לתנור 2.5-3.
-
10
פצצה של טעמים.
1
מטגנים בצל גדול מוסיפים .
2
עגבניות בשלות ללא קליפה.
3
גמבה רצועות.
4
שום 4-5 חתוך.
5
מלח פפריקה פלפל בהרט.
6
נוסיף רסק בינוני נטגן קלות.
7
כוס יין אדום נמתין שמתאדה..
8
מנחים אסדו מוסיפם מים לגובה אסדו.
9
מבשלים חצי שעה על גז ואז לתנור 2.5-3.
10
פצצה של טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים