אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

19,480
צפיות

צלי בקר עם פטריות ויין

המתכון של
צלי בקר עם פטריות ויין

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • בשר בקר מס 5 טרי
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • חבילת פטריות פורטובלו
  • 3/4 כוס יין חצי יבש אדום
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ שני בצלים דק דק עד להשחמה , להוסיף חצי ראש שום קצוץ דק,.


  • 2

    אחרי שניקינו את הבשר,.


  • 3

    להוסיף אותו לסיר ולסגור מצד לצד עם הבצל והשום..


  • 4

    להוסיף את הפטריות חתוכות בלי הרגל שלהן,.


  • 5

    להוסיף מים עד לגובה הבשר, עלי דפנה, פלפל אנגלי , להביא לרתיחה ,.


  • 6

    אחרי שרתח להוסיף את היין, להוסיף שתי כפות גדושות צלי בקר של קנור,.


  • 7

    מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ומעט מלח..


  • 8

    לבשל על אש נמוכה למשך שעתיים לפחות עד לריכוך הבשר, אני נוהגת לבשל את הבשר כחתיכה אחת ..


  • 9

    לקרר , להכניס למקרר,.


  • 10

    רק למחרת לפרוס אותו לפרוסות ..


  • 11

    בתאבון ובהצלחה .


1

לקצוץ שני בצלים דק דק עד להשחמה , להוסיף חצי ראש שום קצוץ דק,.


2

אחרי שניקינו את הבשר,.


3

להוסיף אותו לסיר ולסגור מצד לצד עם הבצל והשום..


4

להוסיף את הפטריות חתוכות בלי הרגל שלהן,.


5

להוסיף מים עד לגובה הבשר, עלי דפנה, פלפל אנגלי , להביא לרתיחה ,.


6

אחרי שרתח להוסיף את היין, להוסיף שתי כפות גדושות צלי בקר של קנור,.


7

מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ומעט מלח..


8

לבשל על אש נמוכה למשך שעתיים לפחות עד לריכוך הבשר, אני נוהגת לבשל את הבשר כחתיכה אחת ..


9

לקרר , להכניס למקרר,.


10

רק למחרת לפרוס אותו לפרוסות ..


11

בתאבון ובהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים