קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לקצוץ שני בצלים דק דק עד להשחמה , להוסיף חצי ראש שום קצוץ דק,
אחרי שניקינו את הבשר,
להוסיף אותו לסיר ולסגור מצד לצד עם הבצל והשום.
להוסיף את הפטריות חתוכות בלי הרגל שלהן,
להוסיף מים עד לגובה הבשר, עלי דפנה, פלפל אנגלי , להביא לרתיחה ,
אחרי שרתח להוסיף את היין, להוסיף שתי כפות גדושות צלי בקר של קנור,
מעט כורכום, פלפל שחור גרוס ומעט מלח.
לבשל על אש נמוכה למשך שעתיים לפחות עד לריכוך הבשר, אני נוהגת לבשל את הבשר כחתיכה אחת .
לקרר , להכניס למקרר,
רק למחרת לפרוס אותו לפרוסות .
בתאבון ובהצלחה