- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי קילו בשר טחון ממליצה על עגל קדמי
-
-
-
-
-
-
-
-
חצי צרור פטרוזילה קצוצה גס
-
חבילת פיתות ( את הפיתות לחצות לשניים )
אופן ההכנה
-
1
הכנת הבשר : .
-
2
קוצצים בצל שלם שמים במחבת שמן זית מתחילים לטגן את הבצל בזמן שהבצל במחבת אני מתחילה לשים כף פפריקה כפית צ׳ילי יבש טחון .
-
3
כף ראס אל חנות .
-
4
כף מלח שטוחה בזהירות עם המלח כפי שציינתי מלח לפי הטעם .
-
5
מוסיפים את הבשר עם הפטרוזיליה .
-
6
על האש עד השחמה .
-
7
במחבת בערך 7 דקות .
-
8
מחממים פלנצ׳ה ממלאים חצי פיתה בבשר ושמים על הפלנו׳ה כל צד של פיתה בערך 4 דקות לא יותר אתן כבר תדעו מתי זה מוכן .
-
9
בהצלחה זה טעים ליד סלט ירוק וטחינה 🔥🔥🔥🔥.
1
הכנת הבשר : .
2
קוצצים בצל שלם שמים במחבת שמן זית מתחילים לטגן את הבצל בזמן שהבצל במחבת אני מתחילה לשים כף פפריקה כפית צ׳ילי יבש טחון .
3
כף ראס אל חנות .
4
כף מלח שטוחה בזהירות עם המלח כפי שציינתי מלח לפי הטעם .
5
מוסיפים את הבשר עם הפטרוזיליה .
6
על האש עד השחמה .
7
במחבת בערך 7 דקות .
8
מחממים פלנצ׳ה ממלאים חצי פיתה בבשר ושמים על הפלנו׳ה כל צד של פיתה בערך 4 דקות לא יותר אתן כבר תדעו מתי זה מוכן .
9
בהצלחה זה טעים ליד סלט ירוק וטחינה 🔥🔥🔥🔥.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים