לןגן

עראיס - פיתה על הפלנצ׳ה

מאת: רונית אבוחצירה, פורסם: 28/05/2017 | 22:00
עראיס - פיתה על הפלנצ׳ה

תקציר המתכון: זהירות ממכר 🙈♥️😆 אמרתי כבר ממכר ???!!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת הבשר :

  2. קוצצים בצל שלם שמים במחבת שמן זית מתחילים לטגן את הבצל בזמן שהבצל במחבת אני מתחילה לשים כף פפריקה כפית צ׳ילי יבש טחון

  3. כף ראס אל חנות

  4. כף מלח שטוחה בזהירות עם המלח כפי שציינתי מלח לפי הטעם

  5. מוסיפים את הבשר עם הפטרוזיליה

  6. על האש עד השחמה

  7. במחבת בערך 7 דקות

  8. מחממים פלנצ׳ה ממלאים חצי פיתה בבשר ושמים על הפלנו׳ה כל צד של פיתה בערך 4 דקות לא יותר אתן כבר תדעו מתי זה מוכן

  9. בהצלחה זה טעים ליד סלט ירוק וטחינה 🔥🔥🔥🔥