אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,368
צפיות

בשר צלי רך ועסיסי

המתכון של
בשר צלי רך ועסיסי

ממליצה בחום לארוחת שבת

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו נתח בשר חתוך לקוביות שריר זרוע
  • בצל קצוץ
  • שמן
  • כורכום
  • אבקת מרק עוף
  • מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר סוטאג' או כל סיר רחב.


  • 2

    לשים בצל קצוץ, מעט שמן ואת חלקי הבשר..


  • 3

    להוסיף מים בגובה הבשר..


  • 4

    לתת להתבשל עד שמתרכך (לוקח הרבה זמן לא להיבהל) .


  • 5

    כשהבשר מעט רך להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך. .


1

בסיר סוטאג' או כל סיר רחב.


2

לשים בצל קצוץ, מעט שמן ואת חלקי הבשר..


3

להוסיף מים בגובה הבשר..


4

לתת להתבשל עד שמתרכך (לוקח הרבה זמן לא להיבהל) .


5

כשהבשר מעט רך להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים