- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו נתח בשר חתוך לקוביות שריר זרוע
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיר סוטאג' או כל סיר רחב.
-
2
לשים בצל קצוץ, מעט שמן ואת חלקי הבשר..
-
3
להוסיף מים בגובה הבשר..
-
4
לתת להתבשל עד שמתרכך (לוקח הרבה זמן לא להיבהל) .
-
5
כשהבשר מעט רך להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך. .
1
בסיר סוטאג' או כל סיר רחב.
2
לשים בצל קצוץ, מעט שמן ואת חלקי הבשר..
3
להוסיף מים בגובה הבשר..
4
לתת להתבשל עד שמתרכך (לוקח הרבה זמן לא להיבהל) .
5
כשהבשר מעט רך להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים