לןגן

בשר צלי רך ועסיסי

מאת: ויקי בן טובים, פורסם: 18/04/2017 | 09:09
בשר צלי רך ועסיסי

תקציר המתכון: ממליצה בחום לארוחת שבת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר סוטאג' או כל סיר רחב

  2. לשים בצל קצוץ, מעט שמן ואת חלקי הבשר.

  3. להוסיף מים בגובה הבשר.

  4. לתת להתבשל עד שמתרכך (לוקח הרבה זמן לא להיבהל)

  5. כשהבשר מעט רך להוסיף את התבלינים ולהמשיך לבשל על אש נמוכה עד שמתרכך.