אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

1,683
צפיות

מוח חריף

מוח חריף

מוח חריף כשר לפסח ולכל ימות השנה

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • מוח חריף אש
  • כשר לפסח!
  • נבשל קילו מוח מופשר עם מים עד לגובה, כפית כורכום, כפית פלפל אנגלי , 2 עלי דפנה ומעט מלח ופלפל כרבע שעה רתיחה, לסנן מנוזלים ולהכניס לקערה עם מים פרוסות לימון 1 וקוביות קרח.
  • לנקות טוב טוב את הקרום והגידים.
  • לחתוך לפרוסות יפות אסתר אסולין😘
  • נטגן במעט שמן פלפלים אדומים מתוקים 5, פלפל 1 חריף ירוק או אדום... נוסיף פפריקה לעוד כמה שניות... נניח את פרוסות המוח 3 שיני שום, מים עד הגובה לא מעל שלא יכסו את אותו. @אסתר אסולין.
  • נתבל בכמון, כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם! ונבשל עד שהוא מוכן אין זמנים על אחד והבישול שלו. 5 דק' לפניי כיבוי האש נוסיף צרור כוסברה קצוצה. בהצלחה
אופן ההכנה
  • 1

    מוח חריף אש.


  • 2

    כשר לפסח! .


  • 3

    נבשל קילו מוח מופשר עם מים עד לגובה, כפית כורכום, כפית פלפל אנגלי , 2 עלי דפנה ומעט מלח ופלפל כרבע שעה רתיחה, לסנן מנוזלים ולהכניס לקערה עם מים פרוסות לימון 1 וקוביות קרח..


  • 4

    לנקות טוב טוב את הקרום והגידים..


  • 5

    לחתוך לפרוסות יפות אסתר אסולין😘.


  • 6

    נטגן במעט שמן פלפלים אדומים מתוקים 5, פלפל 1 חריף ירוק או אדום... נוסיף פפריקה לעוד כמה שניות... נניח את פרוסות המוח 3 שיני שום, מים עד הגובה לא מעל שלא יכסו את אותו. @אסתר אסולין..


  • 7

    נתבל בכמון, כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם! ונבשל עד שהוא מוכן אין זמנים על אחד והבישול שלו. 5 דק' לפניי כיבוי האש נוסיף צרור כוסברה קצוצה. בהצלחה.


1

מוח חריף אש.


2

כשר לפסח! .


3

נבשל קילו מוח מופשר עם מים עד לגובה, כפית כורכום, כפית פלפל אנגלי , 2 עלי דפנה ומעט מלח ופלפל כרבע שעה רתיחה, לסנן מנוזלים ולהכניס לקערה עם מים פרוסות לימון 1 וקוביות קרח..


4

לנקות טוב טוב את הקרום והגידים..


5

לחתוך לפרוסות יפות אסתר אסולין😘.


6

נטגן במעט שמן פלפלים אדומים מתוקים 5, פלפל 1 חריף ירוק או אדום... נוסיף פפריקה לעוד כמה שניות... נניח את פרוסות המוח 3 שיני שום, מים עד הגובה לא מעל שלא יכסו את אותו. @אסתר אסולין..


7

נתבל בכמון, כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם! ונבשל עד שהוא מוכן אין זמנים על אחד והבישול שלו. 5 דק' לפניי כיבוי האש נוסיף צרור כוסברה קצוצה. בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים