לןגן

מוח חריף

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 12/04/2017 | 07:50
מוח חריף

תקציר המתכון: מוח חריף כשר לפסח ולכל ימות השנה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוח חריף אש

  2. כשר לפסח!

  3. נבשל קילו מוח מופשר עם מים עד לגובה, כפית כורכום, כפית פלפל אנגלי , 2 עלי דפנה ומעט מלח ופלפל כרבע שעה רתיחה, לסנן מנוזלים ולהכניס לקערה עם מים פרוסות לימון 1 וקוביות קרח.

  4. לנקות טוב טוב את הקרום והגידים.

  5. לחתוך לפרוסות יפות אסתר אסולין😘

  6. נטגן במעט שמן פלפלים אדומים מתוקים 5, פלפל 1 חריף ירוק או אדום... נוסיף פפריקה לעוד כמה שניות... נניח את פרוסות המוח 3 שיני שום, מים עד הגובה לא מעל שלא יכסו את אותו. @אסתר אסולין.

  7. נתבל בכמון, כורכום, מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם שלכם! ונבשל עד שהוא מוכן אין זמנים על אחד והבישול שלו. 5 דק' לפניי כיבוי האש נוסיף צרור כוסברה קצוצה. בהצלחה