הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבשר עם במיה .
לבשל בשר בקר כשעה וחצי עם שורשים בצל וכמה פלפל אנגלי אפשרות לסיר לחץ לקרר לגמרי ולפרוס את הבשר ...סוג הבשר הוא צלי כתף מס' 5..אפשר להישתמש גם מס' 8 שריר הזרוע גם טעים מאוד....
לטגן שקית במיה קפואה אפשר להישתמש בבמיה טריה בעונה אחרי ניקוי ראש הבמיה..לשים במסננת....
להכין רוטב בסיר.....
לטגן מעט 5 שיני שום כתושים עם 4 כפות שמן זהירות לא לשרוף להוסיף 6 עגבניות מגורדות לערבב לתבל כפית מלח כף פפריקה ,קורט פלפל שחור רגיל.כף סוכר לערבב ,להוסיף 2 כוסות ציר מהבשר או מים רגילים לערבב להוסיף 1 קופסת רסק עגבניות קטנה ..להוסיף את פרוסות הבשר להנמיך להבה ולהוסיף גם את הבמיה המטוגנת לבשל עד צימצום הרוטב ליסחוט מעל חצי לימון לעוד 12 דקות ולכבות בהצלחה אורה.....