אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

2,277
צפיות

קובה

המתכון של
קובה

טעים בכל רוטב

  • קטגוריהבשר
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • סולת
  • בשר טחון
  • בצל
  • כוסברה
  • שום
  • כרפס
  • שמן
  • מלח,פלפל,פפריקה,כמון,כורכום, קורט קינמון
אופן ההכנה
  • 1

    לוקחים קערה ובה שמים חצי חבילה סולת .


  • 2

    מוסיפים שמן כ3 כפות .


  • 3

    2-3 כוסות מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד רך מאוד.


  • 4

    נותנים לבמק לנוח כרבע שעה ובזמן הזה מטגנים את בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר הטחון עם עלה קרפס קצוץ דק, 2 שיני שום מגורדים ( ניתן לטגנם לפני הוספת הבשר עם הבצל) .


  • 5

    כוסברה קצוצה שמן לטיגון ותבלינים .


  • 6

    מטגנים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון בעזרת מזלג.


  • 7

    להוסיף לקראת הסוף שמן זית וכשהבשרר משנה את ציבעו ומפורר ניתן לכבות את האש. .


  • 8

    נותנים לבשר להתקרר ובזמן הזה בודקים כי הבצק של הקובה רך במידה וכן ניתן להתחיל לעשות עיגולים בקוטר של 3 ס״מ .


  • 9

    במידה והבצק קשה להוסיף מים.


  • 10

    לוקחים עיגול ופותחים כמו פיתה עושים מין כיס בכף היד בעזרת העצבאות ומתחילים למלא בבשר .


  • 11

    סוגרים כמו מהדק ומגלגלים .


  • 12

    ניתן להכניס למקפיא ל20 דק להתייצבות אך לא חובה .


1

לוקחים קערה ובה שמים חצי חבילה סולת .


2

מוסיפים שמן כ3 כפות .


3

2-3 כוסות מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד רך מאוד.


4

נותנים לבמק לנוח כרבע שעה ובזמן הזה מטגנים את בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר הטחון עם עלה קרפס קצוץ דק, 2 שיני שום מגורדים ( ניתן לטגנם לפני הוספת הבשר עם הבצל) .


5

כוסברה קצוצה שמן לטיגון ותבלינים .


6

מטגנים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון בעזרת מזלג.


7

להוסיף לקראת הסוף שמן זית וכשהבשרר משנה את ציבעו ומפורר ניתן לכבות את האש. .


8

נותנים לבשר להתקרר ובזמן הזה בודקים כי הבצק של הקובה רך במידה וכן ניתן להתחיל לעשות עיגולים בקוטר של 3 ס״מ .


9

במידה והבצק קשה להוסיף מים.


10

לוקחים עיגול ופותחים כמו פיתה עושים מין כיס בכף היד בעזרת העצבאות ומתחילים למלא בבשר .


11

סוגרים כמו מהדק ומגלגלים .


12

ניתן להכניס למקפיא ל20 דק להתייצבות אך לא חובה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים