לןגן

קובה

מאת: דניאל , פורסם: 27/01/2017 | 07:24
קובה

תקציר המתכון: טעים בכל רוטב

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים קערה ובה שמים חצי חבילה סולת

  2. מוסיפים שמן כ3 כפות

  3. 2-3 כוסות מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד רך מאוד

  4. נותנים לבמק לנוח כרבע שעה ובזמן הזה מטגנים את בצל קצוץ ומוסיפים את הבשר הטחון עם עלה קרפס קצוץ דק, 2 שיני שום מגורדים ( ניתן לטגנם לפני הוספת הבשר עם הבצל)

  5. כוסברה קצוצה שמן לטיגון ותבלינים

  6. מטגנים את הבשר ומפוררים תוך כדי טיגון בעזרת מזלג

  7. להוסיף לקראת הסוף שמן זית וכשהבשרר משנה את ציבעו ומפורר ניתן לכבות את האש.

  8. נותנים לבשר להתקרר ובזמן הזה בודקים כי הבצק של הקובה רך במידה וכן ניתן להתחיל לעשות עיגולים בקוטר של 3 ס״מ

  9. במידה והבצק קשה להוסיף מים

  10. לוקחים עיגול ופותחים כמו פיתה עושים מין כיס בכף היד בעזרת העצבאות ומתחילים למלא בבשר

  11. סוגרים כמו מהדק ומגלגלים

  12. ניתן להכניס למקפיא ל20 דק להתייצבות אך לא חובה